Jouw behandeling of product veel goedkoper of zelfs helemaal gratis?

Dat kan nu met de Beauty Voordeelpas!

De Beauty Voordeelpas maakt uw bezoek aan onze salon veel leuker!

Online aankopen doen. Wehkamp, Zalando of Bol.com, u heeft vast wel eens iets via een webwinkel gekocht. Met de Beauty Voordeelpas van Intense geziet u van voordeel op alle online aankopen, waardoor u voor het zelfde geld meer en vaker producten en diensten bij ons kunt kopen.

Beautyvoordeelpas.nl is aangesloten bij meer dan 2300 webwinkels. Of het dus nu gaat om de aankoop van een paar schoenen, of het afsluiten van een autoverzekering, het voordeel is snel behaald!

Hoe werkt het?

Op de pas staat een code waarmee u op www.beautyvoordeelpas.nl een profiel aanmaakt, gekoppeld aan Intense. Via dit profiel kunt u bij meer dan 2300 verschillende webwinkels shoppen. U bouwt met al uw online aankopen een tegoed op, welke u op ieder moment kunt uit laten keuren, en bij Intense kunt besteden. U ziet uw persoonlijke tegoed onder het kopje ‘cashback’. Als u op uitbetalen drukt, staat binnen 48 uur het saldo bij ons op de bankrekening. U krijgt een tegoedbon waar het tegoed minus € 5,00 administratiekosten op staat. De tegoedbon print u uit, en levert u bij de salon in, waarna het tegoed wordt verrekend met een behandeling of een product.

Kom snel langs, en behaal vanaf nu uw voordeel met al uw online aankopen. De pas is verkrijgbaar voor slechts € 6,95! Bij besteding van € 100,- of meer krijgt u deze pas zelfs helemaal gratis.